Условия за използване на сайта

Общи условия за предоставяне на услугата:

Интернет магазин auto-restart.com

1. Доставката на резервните части се извършва от АУТО РЕСТАРТ ООД или свързана с нас фирма, чрез бързите куриери на Еконт Експрес ООД или друга куриерска фирма.

2. Огледайте добре снимките и се запознайте с основните характеристики на стоките от страниците на сайта, преди да поръчате (винаги сравнявайте вашия детайл със снимката от сайта).

3. Всички цени са крайни за един брой в български лева, с включени данъци и такси.

4. Стойността на куриерските разходи за транспорт, не е включена в цената на стоката. Всички транспортни разходи са за сметка на купувача.

5. Не изискваме авансово плащане. Заплащате стоката след като я получите, и се убедите в нейното съответствие.

6. Стоката се заплаща едва след като бъде получена, разопакована (само от транспортната опаковка, без да се нарушава търговския вид) и сравнена със стария детайл от вашия автомобил (това става до 15 минути в присъствието на куриера).

7. Препоръчително е старият детайл да се намира при вас в момента на получаване на стоката, за да го сравните с новия.

8. Можете да откажете плащане на стоката поради несъответствие - в този случай стоката се връща към нас.

9. Повреди при транспортиране е за сметка на Куриерската фирма, тъй като всяка пратка е застрахована и е с обявена стойност (при такъв случай веднага се свържете с нас на телефон 0882 82 45 82 за инструкции).

10. Всички авточасти, поръчани от този сайт да се монтират в лицензиран и оторизиран сервиз от специалист.

11. При монтажа трябва абсолютно всички останали системи, възли и детайли на автомобила, които ще имат взаимодействие със закупената от нас резервна част, да са в изправност.

12. АУТО РЕСТАРТ ООД си запазва правото да променя цените.

13. Възможно е налично количество от даден артикул да бъде изчерпано, преди това да бъде коригирано в сайта. В такъв случай ще бъдете известен, чрез телефонен разговор или ще получите писмо на вашия e-mail, което прави поръчката със статус "отложена". При получаване на ново зареждане от липсващия артикул веднага ще бъдете информирани.

14. Възможна е поръчка и без да се регистрирате, но това не се препоръчва.

15. Регистрирания потребител е длъжен:

а) Да полага всички грижи, които се налагат, с цел опазване на паролата си, да не предоставя на никого потребителското си име, достъп до регистрационния e-mail и парола;

б) В случай на неправомерен достъп до профила му или при вероятност от такъв достъп, незабавно да ни уведоми;

в) С оглед сигурността на потребителското име и парола, при напускане на онлайн магазина винаги да натиска бутона за „Изход”;

г) Да не подава фиктивни или невалидни заявки, да посочи точен адрес за доставка, e-mail адрес за кореспонденция и телефон за връзка;

д) При направена валидна поръчка да плати цената на заявената стока, както и разходите по доставката.

16. АУТО РЕСТАРТ ООД не носи отговорност за действия, извършени чрез или върху сайта от потребители на сайта или от не оторизиран достъп до него.

17. Този сайт и каченото в него са собственост на АУТО РЕСТАРТ ООД.

18. Връзка с нас може да осъществите, чрез формата за контакти от сайта, e-mail или на тел.0882 82 45 82 (оператор BOB) без допълнителни импулси - цената зависи от вашия тарифен план.

19. Срокът в който можете да върнете или замените продукти закупени от www.auto-restart.com е 14 дни. Връщането или замяната е за ваша сметка и става чрез куриерската фирма с която сте получили доставката. Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката и в оригиналната си опаковка. В противен случай няма да бъдат приети обратно. Връщане на пари става с пощенски паричен превод, чрез куриера доставчик.

20. Настоящите общи условия за ползване на сайта са съобразени с Българското търговско право, със Закона за защита на потребителите и Закона за защита на личните данни. За въпрос неуредени от настоящите Общи условия, се прилагат действащото законодателство на Република България.

ВНИМАНИЕ: Ако не сте съгласни с гореизложените условия за използване на сайта, моля НЕ използвайте този сайт!
Продължи
АВТОЧАСТИ